Expositie

Ieder kwartaal wisselen de schilderijen aan de muur en/of de kunstwerken in de praktijk.

Van oktober tot en met december zijn de werken van Anneke Hoekstra-de Vries met het thema ‘Wereldkinderen’  te bezichtigen.

Anneke heeft van haar hobby, fotograferen, haar beroep kunnen maken. Ze heeft door de jaren heen ontdekt, dat het portretteren van mensen, haar grote passie is. Anneke maakt graag een praatje met de mensen, ook al kent ze hun taal niet. Met vriendelijkheid, een glimlach en met gebaren komt ze een heel eind. Ze vindt het ontzettend leuk om op deze manier contact met de bevolking te zoeken en vervolgens te vragen of ze een foto van hen mag maken. Dat is eigenlijk nooit een probleem. Het is helemaal leuk als de mensen op de display van haar camera zien, hoe het plaatje eruit ziet.

Kinderen, die boeien Anneke in bijzondere mate. Ze zijn speels, guitig, eerlijk, oprecht en spontaan. Op haar vele reizen heeft Anneke inmiddels heel wat mensen en ook kinderen mogen fotograferen. Kinderen uit rijke landen, kinderen die een keur aan speelgoed hebben. Kinderen uit arme delen van de wereld, waar de kinderen zich moeten vermaken met een leeg conservenblikje, een stokje, steentjes, water en zand. Toch zijn deze arme kinderen niet minder gelukkig. Als kinderen met liefde worden omringd, ze hebben speelkameraadjes, ze hebben elke dag een vol maagje, dan is dat voor hen genoeg reden om gelukkig te zijn. Natuurlijk gunt zij ook hen een optimale voedselvoorziening, goed onderwijs en gezondheidszorg

Misschien leuk om alvast even te kijken op: www.annekehoekstra.nl/1400_wereldkinderen.

Zelf exposeren?  

Kent u iemand  die graag wil exposeren of wilt u zelf  uw  werk laten zien?

Neem dan contact op met onze praktijk.

↓