Corona update Fysiotherapie de Jong 7 april 2020

Beste patiënt,

Nu 6 april 2020 voorbij is kunnen we helaas nog niet open. De praktijk blijft tot eind april dicht voor fysieke behandelingen. De eerste ervaringen met videobellen zijn zeer positief. Op deze manier kunnen onze fysiotherapeuten samen met u toch voortgang aan uw revalidatie geven.

Voor noodzakelijke behandelingen zijn wij wel open op afspraak. De noodzaak wordt bepaald door te screenen op het mogelijk risico op onomkeerbare achteruitgang bij uitblijven van behandeling. Deze screening wordt door uw fysiotherapeut gedaan. Een voorbeeld hiervan is revalidatie na een operatie die vlak voor de intelligente lockdown plaats heeft gevonden. Indien u hierna niet goed wordt begeleid kan het zijn dan het resultaat na operatie verminderd is.

Reeds als noodzakelijk aangemerkte afspraken en trainingen blijven doorgaan.

Wij weten dat we veel van u vragen, mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben kunt u contact met ons opnemen. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Schroom niet om te bellen of mailen. Onze fysiotherapeuten kunnen u via mail, bellen of videobellen toch hulp bieden.

Werkt u in een vitaal beroep en heeft u hulp nodig, dan willen we u graag helpen. Onze therapeuten zullen 1,5 meter afstand houden. Indien dit niet kan, zullen we u ontvangen met handschoenen, mondkapje en een bril. Schrik hier niet van! Wij wensen u nog veel sterkte de komende tijd!

Ondanks onze oplettendheid kan het zijn dat u alsnog een herinneringsmail voor een eerder gemaakte afspraak ontvangt. Deze kunt u als niet verzonden beschouwen.

Team Fysiotherapie De Jong

Comments are closed.

↓