De praktijk algemeen

Fysiotherapie de Jong is gestart in 1989 aan de Ds. S. Huismanstraat en is in 2012 vernieuwd met de overstap naar een pand aan de Celsiusweg.

De praktijk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een specialistenpraktijk. Tot en met januari 2020 met Rineke & Tjeerd de Jong aan het roer, maar sinds februari 2020 gebeurt dit onder leiding van praktijkeigenaar Douwe Bierma en zijn echtgenote Sandra Bierma-Zijlstra.

In onze praktijk beheerst iedere collega een bepaald deelgebied van het vak en houdt de diverse ontwikkelingen en vakliteratuur nauwkeurig bij. Je kunt als fysiotherapeut eenvoudigweg niet meer goed zijn in alle onderdelen van het vak.

Het betekent niet dat je voor een bepaalde klacht dan ook per sé door die fysiotherapeut behandeld moet worden. Het houdt wel in dat jouw fysiotherapeut een beroep kan doen op zijn collega-specialist  als het ingewikkeld wordt, of indien nodig, aan die specialist kan vragen de behandeling tijdelijk over te nemen.

De praktijk bevindt zich in een ruim pand aan de Celsiusweg te Joure, goed bereikbaar met de fiets en auto en er is een bushalte op loopafstand. De praktijk is ruim, licht en heeft een goede geluidsisolatie, zodat privacy gegarandeerd is. Ieder kan er zijn werk met plezier doen. En er is een goede ruimte voor het plegen van overleg met collega’s en derden. Dat is nodig, want tegenwoordig wordt er veel meer dan voorheen samengewerkt met andere disciplines in de zorg.

↓