De praktijk algemeen

 

Fysiotherapie de Jong is gestart in 1989; in 2014 hebben wij ons vijfentwintig jaar bestaan gevierd!

De praktijk heeft zich in die periode ontwikkeld tot een specialistenpraktijk.

Daarmee wordt bedoeld dat iedere collega een bepaald deelgebied van het vak beheerst en daar goed in is en alle ontwikkelingen en vakliteratuur nauwkeurig bijhoudt. Je kunt als fysiotherapeut eenvoudigweg niet meer goed zijn in alle onderdelen van het vak.

Het betekent niet dat je voor een bepaalde klacht dan ook per sé door die fysiotherapeut behandeld moet worden. Het houdt wel in dat jouw fysiotherapeut een beroep kan doen op zijn collega-specialist  als het ingewikkeld wordt, of indien nodig, aan die specialist kan vragen de behandeling tijdelijk over te nemen.

De praktijk bevindt zich in een ruim pand aan de Celsiusweg te Joure, goed bereikbaar en gemakkelijk parkeren. De praktijk is ruim, licht en heeft een goede geluidsisolatie, zodat privacy gegarandeerd is. Ieder kan er zijn werk met plezier doen. Er een goede ruimte voor het plegen van overleg met collega’s en derden. Dat is nodig, want tegenwoordig wordt er veel meer dan voorheen samengewerkt met andere disciplines in de zorg. Hierover kunt u meer lezen onder “werkwijze”

↓