Douwe Bierma

Ik ben Douweaa-sf-conv-p5a-011-fysio-de-jong-324-dsc_5888 Bierma, geboren in 1982 en sinds maart 2013 als fysiotherapeut bij Fysiotherapie De Jong aan het werk.

Per week werk ik plusminus 24 uur in de praktijk op maandag ochtend, dinsdagavond, woensdag en donderdag. De overige uren van de werkweek besteed ik aan mijn studie Master Manuele Therapie aan het SOMT. Tevens besteed ik tijd aan mijn gezin als ik niet aan het studeren ben.

Tot februari 2015 deed ik aan topsport. Ik was erg actief in het marathonschaatsen. Ik ben hiermee gestopt omdat ik graag verder wilde studeren. De opleiding die ik doe is een verdiepende studie welke zich met name op de functiestoornissen van het houdings- en bewegingsapparaat richt. Dat is, naar mijn mening een voorwaarde om goed te kunnen bewegen en goed te kunnen revalideren. Hier maakte ik als sporter al gebruik van en vind dit zeer waardevol.

Ik sport graag, momenteel loop ik hard en zoek daarin uitdagingen om geprikkeld te blijven.

Bij mijn werk wil ik graag het beste voor mijn patiënten zodat zij zo snel mogelijk weer hun doelen weer kunnen bereiken. Bij de een zal dit 10km hardlopen zijn, bij de ander de trap op kunnen lopen. Deze diversiteit vind ik het leuke aan mijn vak.

Door verschillende cursussen probeer ik mij veelzijdig te ontwikkelen. Zo kan ik gebruik maken van het Medical Taping Concept en Dry Needling. Door een opleiding in duizeligheidklachten aan het Kenniscentrum Duizeligheid in Apeldoorn kan ik u ook bij dit soort klachten helpen.

↓