Stagiair

Op dit moment loopt Rintje-Jelle Schreur stage bij ons.

"Even voorstellen,

Mijn naam is Rintje-Jelle Schreur, 23 jaar oud en ik zal mijn afstudeerstage bij Fysiotherapie de Jong voldoen. De afstudeerstage is parttime, dit maakt dat ik alleen op de maandag, woensdag en de vrijdagochtend aanwezig zal zijn op de praktijk. Op deze dagen zal ik met verschillende fysiotherapeuten meekijken, maar ook zelf onderzoeken en behandelingen uitvoeren.

Na de middelbare school heb ik op het CIOS in Heerenveen mijn MBO-diploma tot sport en beweging coördinator behaald. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie Fysiotherapie op de  Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik een korte tijd in Groningen gewoond, maar momenteel woon ik weer in mijn geboorteplaats Ouwster-Nijega.

Naast mijn studie ben ik sportverzorger bij de voetbalclub VV DWP, hier ben ik twee avonden in de week aanwezig en kunnen voetballers met blessures zich melden. Tevens ga ik op zaterdag mee met de wedstrijden van het eerste team. Tot slot ben ik ook wekelijks in de sportschool te vinden om mijn eigen lichamelijke fitheid op pijl te houden.

Ik zie er naar uit een leerzame periode te hebben bij Fysiotherapie de Jong, heeft u nog vragen aan mij dan hoor ik dat graag.

Rintje-Jelle Schreur"

 

↓