Uw eerste afspraak bij de fysiotherapeut

Wanneer u voor het eerst in onze praktijk komt kunt u, voordat u wordt opgehaald door uw fysiotherapeut, plaatsnemen aan de tafel in onze ontvangstruimte.

Uw fysiotherapeut zal u om enkele persoonsgegevens vragen, zodat een behandeldossier kan worden opgebouwd. Vervolgens wordt er gevraagd naar uw gezondheidsprobleem en meestal volgt daarna een onderzoek. Tijdens het onderzoek kan u verzocht worden om u gedeeltelijk uit te kleden. Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek wordt er een behandelplan opgesteld. Het behandelplan zal de therapievorm en het aantal behandelingen omvatten. Uw therapeut zal dit met u bespreken.

Aan het eind van de afspraak maakt de therapeut (indien noodzakelijk) een vervolgafspraak met u.


Bij uw eerste afspraak graag meenemen;
- verwijsbrief indien deze in uw bezit is.
- geldig identiteitsbewijs.
- een (bad)handdoek.


De eerste afspraak bestaat uit een dubbel consult; (screening) intake en behandeling.
Per afspraak is de tijd voor de behandeling inclusief de administratietijd.
Rekent u bij een eerste afspraak op ca. 45 min. waarbij daarna nog zo'n 15 min. nodig zijn om een verslag van het onderzoek en de behandeling te maken. Voor een reguliere afspraak staat maximaal 30 min. inclusief dossiervoering.

Afspraak afzeggen
Mocht u verhinderd zijn voor uw eerste afspraak dan dient u dat minstens 24 uur voordat de afspraak staat ingepland telefonisch (0513-417700) of per e-mail (info@fysiotherapiejoure.nl) aan ons door te geven. Wanneer u niet of te laat afzegt, dan wordt de behandeling bij u in rekening gebracht. Te laat afgezegde afspraken worden niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

 

Op al uw contact met Fysiotherapie de Jong is het privacyreglement van toepassing.
U kunt het privacyreglement vinden op: https://www.fysiotherapiejoure.nl/informatie/privacyreglement/

↓