Schoudernetwerk

Klachten aan de schouder zijn soms erg moeilijk op te lossen.

Om hier voldoende op in te kunnen spelen hebben we het Schoudernetwerk Zuidwest Friesland-Noordoostpolder opgericht. Dit schoudernetwerk voldoet aan de strenge eisen die Schoudernetwerk Nederland stelt.

In dit specialisten netwerk werken 6 fysiotherapiepraktijken en orthopaed dr. de Kramer van het Antoniusziekenhuis te Sneek nauw samen, om op die manier te zorgen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de schouderbehandeling  en te zorgen voor hele korte lijnen als het nodig is.

Het Schoudernetwerk heeft afspraken gemaakt over de beste manier van onderzoeken, behandelen, zo nodig verwijzen, opereren  en nabehandelen van alle soorten schouderklachten.

Het aantal praktijken is beperkt gehouden.
Hierdoor kan het schouderspecialisme binnen die praktijken zich zo goed mogelijk ontwikkelen terwijl de regiodekking  voldoende is.

Bij Fysiotherapie de Jong zijn drie fysiotherapeuten actief in het schoudernetwerk, zodat ook intern goed overleg mogelijk is, en er indien nodig  voor u altijd een gespecialiseerd schouderfysiotherapeut beschikbaar is.

Onze praktijk en onderstaande collega's vormen samen het netwerk.
(Deze kunt u tevens vinden op fysioschouder.nl )

 

Antonius Ziekenhuis

Maatschap fysiotherapie Bolsward - Nijland

Fysiotherapie Vietaal - Sneek

Fysiotherapie Praktijk de Wilg Emmeloord

Fysiotherapie Zuidwest Koudum-Workum

Kruithof Fysio Lemmer

Fytac Urk

↓