Werkplekadvisering

Een goede werkhouding kan u veel klachten en eventueel uitval op het werk voorkomen. Fysiotherapie de Jong biedt de mogelijkheid om een werkplekadvisering uit te voeren. U kunt hiervoor een afspraak in laten plannen met één van onze fysiotherapeuten.

Wat houdt de werkplekadvisering in?

Een ervaren fysiotherapeut kijkt samen met u naar onder meer uw werkplek, meubilair, machine-opstelling, werkhouding en arbeidsomgeving. Op basis hiervan krijgt u advies op maat voor uw specifieke werkplek, lichaamshouding en waar mogelijk over lay-out en instellingen van materieel.

Voor een standaard advies op locatie plannen wij op uw werkplek 45 minuten in á €60,-. Indien uw werkplek zich op meer dan 2 km. afstand van de Celsiusweg bevindt zullen voorrijkosten (€30,- per halfuur reistijd) apart berekend worden. Indien u een uitgebreidere werkplekadvisering wenst of met meerdere collega’s gebruik wilt maken van de adviesdienst berekenen wij per 15 minuten extra €20,-.

Het is mogelijk een verslag van het onderzoek en de aanbevelingen te ontvangen zodat u een en ander op uw gemak kunt nalezen en bewaren. Hiervoor brengen wij € 40 in rekening.

Standaard werkplekadvisering á 45 min. € 60
Per 15 min. extra advies op locatie € 20
Voorrijkosten bij afstand >2 km. (per half uur reistijd) € 30
Verslag werkplekadvisering € 40

Voor meer informatie omtrent onze tarieven kunt u hier terecht.

 

 

↓