Sportfysiotherapie

Haal het maximale uit jouw (top)sportprestatie met hulp van Fysiotherapie de Jong!

Als je optimaal wilt presteren in je sport moet je lijf je niet in de steek laten. Doe je aan teamsport dan willen je trainer en teamgenoten op je kunnen rekenen. Ook individuele sporters willen niet aan het eind van het seizoen stil komen te staan.

Er staat een prachtige zomer voor de deur om ook heerlijk buiten te gaan sporten zoals hardlopen, wielrennen of zeilen. Met het volgend sportseizoen in het verschiet moeten alle stoplichten op groen staan zodat ook jij na de zomer het maximale uit jezelf kunt halen. Fysiotherapie de Jong kan je hierin ondersteunen.
Met een sportspecifieke analyse en onze vakkundige kijk waarmee eventuele blessures goed in de gaten worden gehouden en tijdig advies of een behandeling gegeven kan worden. Zo kunnen we samen ook preventief te werk gaan.

Lichte of steeds terugkerende klachten zijn vaak goed te behandelen mits er op tijd aan de bel wordt getrokken. Maar bij Fysiotherapie de Jong hebben we ook ervaring met langdurige blessures. Met onder andere goed onderzoek naar de herkomst van de klacht(en) kunnen we de, voor jouw specifieke klacht, juiste behandeling, (individuele) oefeningen en advies geven om herhaling te voorkomen.

Veel van onze kennis en ervaring komt rechtstreeks uit de (top)sport.
Onze (master/sport)fysiotherapeuten worden voortdurend bijgeschoold en zijn uitermate praktijkgericht door bijvoorbeeld hun eigen ervaringen in diverse sporten.

Bij Fysiotherapie de Jong werk je met jouw fysiotherapeut aan het optimaliseren van je stabiliteit, conditie, lenigheid, kracht of coördinatie zodat je voluit kunt blijven genieten van jouw sport!

 

↓