Thuisbehandeling

Thuisbehandeling

Soms is het niet mogelijk om voor een afspraak naar onze praktijk te komen. Bijvoorbeeld direct na een specifieke operatie of bij ziekte waardoor u aan huis gebonden bent. Het uitstellen van een behandeling is echter nooit een goed idee; Klachten kunnen verergeren, uw conditie kan achteruit gaan of uw revalidatie wordt te laat opgestart waardoor het resultaat niet optimaal is. In dit geval kunnen wij ook bij u thuis komen voor een behandeling. 

Krijgt u het advies van uw specialist of huisarts om thuis fysiotherapie te krijgen of denkt u zelf dat dit nodig is dan is dit mogelijk. Hiervoor is wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist in verband met de vergoeding van uw behandelingen bij de zorgverzekeraar. Vaak is dit met een telefoontje met de assistente van de de huisarts wel te regelen. Zij sturen de verwijzing dan digitaal naar ons door waarna u een afspraak bij ons kunt maken. De fysiotherapeut komt u dan thuis behandelen. Zodra het weer kan en verantwoord is kunnen de afspraken voortgezet worden in onze praktijk. Dit gaat altijd in overleg. 

 

Specialisaties voor ouderen

Claudicatio

Evenwichtsstoornissen

Kracht - conditie achteruitgang

Revalidatie na operatie of ziekte

Thuisbehandeling

Groepstraining ouderen

Terug naar de homepage

Onze geriatrie fysiotherapeut(en)

Annelies Haga

(Geriatrie) fysiotherapeut MSc

Annelies Haga

Annelies Haga

(Geriatrie) fysiotherapeut MSc

BIG: 29064375004

Mijn naam is Annelies Haga en ik ben sinds november 2005 werkzaam voor Fysiotherapie Joure.

In deze periode heb ik al veel verschillende mensen met uiteenlopende klachten mogen behandelen. Om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken heb ik diverse cursussen gedaan, waaronder McKenzie therapie, Dry Needling en Motorische observatie bij kinderen.

In 2018 heb ik de training gedaan voor het behandelen van mensen met Claudicatio klachten.

In 2017 behaalde ik mijn Master Fysiotherapie in de Geriatrie. Met deze studie heb ik mij verder gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare ouderen en cliënten met een complexe gezondheidsproblematiek.
U kunt bij mij terecht wanneer er sprake is van diverse ouderdomsklachten die leiden tot beperkingen in het dagelijks leven. Of wanneer u bang bent om te vallen kunnen we een training starten waardoor uw angst kan verminderen.

Wilt u meer weten over geriatrie fysiotherapie klik dan hier.

Maak gerust een afspraak om eens over uw fysieke klachten te praten!

 

Maak een afspraak met mij >>

Sina Keuning

Psychosomatisch fysiotherapeut

Sina Keuning

Sina Keuning

Psychosomatisch fysiotherapeut

Sina Keuning is sinds 1991 al fysiotherapeut en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd richting de psychosomatische fysiotherapie. Wanneer u lichamelijke klachten ervaart in combinatie met psychische klachten of andersom, bent u bij haar op het juiste adres. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het behandelen van problematiek die past bij het ouder worden, chronische pijn, ademtherapie, en haptonomie. Sina werkt elke woensdag bij Fysiotherapie Joure en combineert deze baan met haar werk in een praktijk in Leeuwarden als psychosomatisch fysiotherapeut.

Contactformulier

U kunt ons een bericht sturen via info@fysiotherapiejoure.nl
of via onderstaand contactformulier.  Wilt u een afspraak maken klik dan hier om gelijk
uw eerste intake&behandeling afspraak in te plannen. 

error: Website beveiligd.