Tarieven en vergoedingen

Verzekerd voor fysiotherapeutische behandelingen

Fysiotherapie de Jong heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland.
Dit betekent dat de betaling van de kosten van uw behandeling rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden, mits u voldoende verzekerd bent. Hierdoor heeft u zelf geen rompslomp met rekeningen en declaraties. Indien het maximum aantal behandelingen uit uw Aanvullende Verzekering bereikt is worden facturen aan u zelf verzonden. Fysiotherapie de Jong kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het bijhouden van het maximum aantal behandelingen uit de Aanvullende Verzekering.

Als u een afspraak wil afzeggen dan kan dat via telefoonnummer 0513-417700 of via info@fysiotherapiejoure.nl
Wij verzoeken u uiterlijk 24 uur voordat de afspraak gepland staat af te zeggen. Afspraken die te laat worden afgezegd worden bij u in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Extra informatie over vergoedingen vindt u hier.

 

Niet verzekerd voor fysiotherapeutische behandelingen

Als u niet of onvoldoende bent verzekerd, krijgt u een factuur voor het verschuldigde bedrag. Over het algemeen wordt per maand afgerekend. U dient het verschuldigde bedrag binnen 2 weken aan ons betaald te hebben.
Vanaf medio juni 2021 zullen de papieren facturen vervangen worden door een digitale factuur. Wij gebruiken hiervoor uw emailadres waarop ook de afspraakbevestigingen binnenkomen.  In de mail zult u een link voor het voldoen van de factuur krijgen zodat u gemakkelijk online direct uw betaling met iDeal kunt regelen. Uw betaling wordt via Mollie verwerkt.

Een afspraak maken of afzeggen

Als u een afspraak wil afzeggen dan kan dat via telefoonnummer 0513-417700 of via info@fysiotherapiejoure.nl

Wij verzoeken u uiterlijk 24 uur voordat de afspraak gepland staat af te zeggen.
Afspraken die te laat worden afgezegd worden bij u in rekening gebracht en worden niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed.